Hey gamers, wil je de touwtjes in handen nemen op je Project Zomboid server? Als admin heb je de superkracht om het spel te vormen naar jouw visie, van het aanpassen van de moeilijkheidsgraad tot het in goede banen leiden van je online apocalyps. Of het nu gaat om het uitdelen van een ban of een kick aan spelregelbrekers, hier is hoe je inlogt en de orde handhaaft!

Zo log je in op het Admin Account van je Project Zomboid server:

1. Duik in het controlepaneel van je game server (panel.oxy.games).

2. Zet je server op pauze (Stop de server).

3. Begeef je naar het Startup tab.

4. Vernieuw je Admin Username en Admin Password tot iets wat je makkelijk onthoudt, maar lastig is voor anderen om te raden.

5. Start je server weer op.

6. Ga vanuit het hoofdmenu van Project Zomboid naar 'Join'.

7. Log in op de server met de Admin Gebruikersnaam en het Admin Wachtwoord uit stap 4.

Zo simpel is het! Met deze stappen ben je helemaal klaar om je server te beheren als een pro. Veel gameplezier!