Hey Zombie Survivors! Soms heeft je Project Zomboid server een frisse start nodig, of je nu een nieuwe uitdaging zoekt of gewoon de digitale lei schoon wilt vegen. Een complete reset geeft je de kans om met een schone lei te beginnen, alsof de zombie-apocalyps net is begonnen. Hier is je stap-voor-stap gids om alles terug te zetten naar nul en opnieuw te beginnen in deze ondode wereld.

Hoe je je server opnieuw installeert

Bereid je voor op een gloednieuw avontuur in Project Zomboid!