Hey daar, Survivors! Klaar om je Project Zomboid ervaring op te voeren met wat coole mods? Mods kunnen je gameplay transformeren, nieuwe functies, omgevingen en uitdagingen introduceren om de boel fris te houden te midden van de ondode chaos. Hier is een snelle en gemakkelijke gids om die mods op je server draaiende te krijgen, zodat je terug kunt duiken in de apocalyps met wat spannende twists!

Stap-voor-Stap: Je Project Zomboid Server Modden

1. Duik in Steam: Begin door naar Project Zomboid in je Steam-bibliotheek te navigeren.

2. Verken de Workshop: Klik op Workshop om een schatkamer vol mods te ontdekken.

3. Ontdek Meer: Klik op de knop “See all” om je horizon te verbreden en de volledige verzameling mods te verkennen.

4. Kies je Mods: Iets gevonden dat je aandacht trekt? Noteer zowel de Workshop ID als de Mod ID van je gekozen mods.

5. Toegang tot je Serverpaneel: Log in op het game controlepaneel om aan de slag te gaan aan de serverkant.

6. Pauzeer de Actie: Zorg ervoor dat je server is gestopt voordat je wijzigingen aanbrengt om problemen te voorkomen.

7. Bestandsnavigatie: Ga naar File Manager om te vinden waar de magie gebeurt.

8. Pas de Instellingen Aan: Vind en open het [ServerNaam].ini-bestand in de /home/container/.cache/Server/ folder. Onthoud, de bestandsnaam weerspiegelt je Save/Config Naam van het Startup tab.

9. Mod IDs: Voeg in het .ini-bestand je gekozen Mod IDs toe na Mods=. Als je meerdere toevoegt, scheid ze dan met een puntkomma.

10. Workshop IDs: Voer op dezelfde manier de Workshop IDs in na WorkshopItems=, gebruikmakend van een puntkomma om meerdere items te scheiden.

11. Sla je Wijzigingen op: Klik op Save content om je nieuwe mod-opstelling vast te leggen.

12. Breng je Server Weer tot Leven: Start je server opnieuw en bereid je voor om Project Zomboid zoals nooit tevoren te ervaren!

Met deze mods geïnstalleerd, is je server nu een compleet nieuwe speeltuin. Of het nu gaat om nieuwe overlevingsmechanismen, verbeterde visuals of geheel nieuwe content, je Zomboid wereld is zojuist een stuk groter geworden. Geniet van de gemodde gekte!