Als je ooit je server opnieuw wilt installeren en terug wilt zetten naar de oorspronkelijke configuratie, is dit een eenvoudig proces. Volg gewoon deze stappen:

1. Ga naar het gedeelte Settings in je controlepaneel.
  2. Zoek de knop "Reinstall Server" en klik erop.
  3. Houd er rekening mee dat alle serverbestanden verloren gaan na de herinstallatie. Klik op "Yes, Reinstall server" om door te gaan.

Door deze stappen te volgen, kun je je server eenvoudig opnieuw installeren en met de standaardconfiguratie beginnen.