Welkom bij het snelle en eenvoudige proces om een nieuwe subgebruiker aan uw account toe te voegen! Volg gewoon deze eenvoudige stappen om uw nieuwe teamlid snel operationeel te maken:

• Log In op het Configuratiescherm: Begin met het openen van uw hoofdconfiguratiescherm.
  • Ga naar het Gebruikersmenu: Navigeer naar de optie 'Users' in het hoofdmenu om de gebruikersinstellingen te beheren.
  • Start het Toevoegen van een Nieuwe Gebruiker: Klik op 'Add New' om het proces te starten voor het creëren van een nieuwe subgebruiker.

• Voer Gebruikersdetails In: Voer het e-mailadres van de nieuwe gebruiker in; dit is essentieel voor de instelling van hun account.

• Stel Toegangsprivileges In: Kies de juiste toegangsprivileges om ervoor te zorgen dat de nieuwe gebruiker de juiste tools en toestemmingen heeft.
  • Verzend Uitnodiging: Klik op de 'Invite' knop om een welkomst-e-mail naar de nieuwe gebruiker te sturen.

Zodra dit is voltooid, zal de nieuwe gebruiker een e-mail ontvangen met een welkomstbericht en een link om hun wachtwoord in te stellen. Ze zullen in een mum van tijd klaar zijn om zich bij uw team aan te sluiten!