Modding frameworks wisselen op OXY.Games Rust Server

Stap 1: Toegang tot je controlepaneel

Begin met in te loggen op je game server controlepaneel. Dit is je commandocentrum, waar je alle instellingen van je game server kunt beheren.

Stap 2: De server stoppen

Om veilig wijzigingen aan te brengen, moet je eerst je server stoppen. Zoek naar een 'Stop'-knop om alle huidige operaties te onderbreken. Dit zorgt ervoor dat er geen gegevens verloren gaan of beschadigd raken tijdens de overgang.

Stap 3: Navigeren naar het menu Startup

Zodra je server is gestopt, vind en klik je op de Startup menu-optie. Dit gedeelte bevat verschillende opstartinstellingen en configuraties voor je server, inclusief de modding framework opties.

Stap 4: Je modding framework kiezen

In het opstartmenu, zoek naar de optie Modding Framework. Hier kun je wisselen tussen de verschillende beschikbare modding frameworks voor je spel.

Stap 5: Het framework selecteren

Klik op het dropdown-menu onder Modding Framework en selecteer het framework dat je wilt gebruiken (Oxide, Vanilla, Carbon). Elk framework heeft zijn eigen kenmerken en compatibiliteit, dus kies degene die het beste bij je behoeften past.

Stap 6: De server starten

Met het nieuwe framework geselecteerd, is het tijd om je server opnieuw te starten. Vind en druk op de 'Start'-knop. Je server zal nu opstarten met het gekozen modding framework actief, klaar voor jou om te genieten van je aangepaste gameplay-ervaring.

Hulp Nodig?

Als je problemen tegenkomt of vragen hebt tijdens het wisselen van modding frameworks, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons ondersteuningsteam. We zijn hier om te zorgen dat je gamingervaring naadloos en plezierig is.