Verhoog je Rust speelplezier door jezelf admin rechten te geven met deze eenvoudige stappen:

Startklaar

Je avontuur begint op ons spelpaneel. Zorg eerst dat je je Steam64ID hebt, een uniek nummer zoals 76497397121723. Vind de jouwe op https://steamid.io/.

Optie 1: Commandeer Je Weg Naar Binnen

1. Duik in de Serverconsole via je server controlepaneel.
  2. Geef een Commando: Typ ownerid jouwSteam64ID (vervang jouwSteam64ID met je echte Steam ID) en druk op enter. Als het gelukt is, laat de console dat weten.
  3. Zet het Vast: Voer server.writecfg in en druk op enter. Als je in het spel was, log dan even uit en weer in.

Optie 2: Bestandsbeheer Magie

1. Zet Je Server Op Pauze: Zorg dat deze gestopt is en klik dan op de 'Bestandsbeheer' knop.
  2. Zoek het 'users.cfg' Bestand: Je vindt het in de server/rust/cfg map.
  3. Bewerk Zorgvuldig: Voeg een nieuwe regel toe ownerid jouwSteam64ID (vervang wederom jouwSteam64ID met het echte nummer).
  4. Bewaar Je Koninkrijk: Sla op en je bent klaar.

Een Leger van Admins? Als je meerdere admins wilt toevoegen, zet dan elk Steam64ID op een eigen regel. Zo dus:

ownerid 76497397121723
ownerid 76497397121724

Neem nu de leiding over je server met de kracht van een admin!