Volg deze simpele stappen om de naam van je server te veranderen:

Log in op ons game controlepaneel: Meld je aan op het controlepaneel.

Ga naar het 'Startup' menu: Dit is waar je moet zijn.

Vind het veld "Server Name": Hier kun je de naam aanpassen.

Kies een nieuwe naam voor je server: Typ de naam die je wilt.

Je hoeft geen Save knop te drukken, de aanpassingen worden automatisch opgeslagen.

Belangrijk: Zet je server even uit voordat je de naam verandert. Vergeet niet om de server weer aan te zetten nadat je de nieuwe naam hebt ingevoerd :)