Eenvoudige Stappen om EAC uit te Zetten

Het uitschakelen van Easy Anti-Cheat (EAC) op je Rust server is net zo eenvoudig als het omzetten van een schakelaar om een ontspannen speelzone te betreden. Hier is de directe manier om dit te doen:

Stop je server

Begin met het pauzeren van je server. Dit is alsof je een spel pauzeert voordat je wijzigingen aanbrengt.

Toegang tot File Manager

Ga vervolgens naar het File Manager in je spelbedieningspaneel. Denk er maar aan alsof je de map opent waar alle geheimen van je spel bewaard worden.

Vind het juiste bestand

In het File Manager ga je naar de map server/rust/cfg. Hier zoek je een bestand genaamd "serverauto.cfg". Het is alsof je het juiste gereedschap in je gereedschapskist zoekt.

Breng de wijzigingen aan

Open het bestand "serverauto.cfg" en voeg deze regels toe (of wijzig ze als ze er al zijn):

server.secure "0"
server.encryption "0"
server.eac "0"

Het is net zo eenvoudig als instellingen wijzigen op je telefoon.

Opslaan en herstarten

Klik op de opslaan-knop en start je server opnieuw op. Nu is je server als een privéclub waar EAC niet nodig is.

Onthoud alleen dat als je EAC uitschakelt, je server niet zal verschijnen in de hoofdserverlijst van het spel. Het is alsof je een privéfeestje hebt dat niet wordt aangekondigd.